LA ESENCIA

Després d'una bona recerca i molta feina als estudis i sales d'assaig ja tenim el millor booking per oferir-vos.
Tenim un gran repertori perquè gaudiu de les vostres celebracions en la millor música i companyia.

TREMOLA EVENTS & ESPECTACLES
gallery/pict3

Grup musical pop/rock format en 1987 que es va dissoldre en 1991 fins a dia d'avui. L'Essència es va crear en 1987, una tranquil·la tarda de primavera asseguts al sol.

Els seus components eren un grup d'amics de la infància, Pepe, Tolo, Pedro, Luis i Joaquín.

Gairebé amb seguretat, el pare i creador va ser Pepe, immediatament es va unir Tolo a la seva desgavellada idea i a poc a poc es varen incorporar la resta.

Van aprendre a tocar sobre la marxa, sense cap control ni un estil molt definit, però ho passaven genial.

Com ja hem dit abans, la composició es va definir de la següent forma: Pepe, és el pare creador, ment pensadora i qui assenta l'estil musical, Pedro és el tècnic, qui ho repara tot, i s'encarrega de la difícil tasca de sonar, Tolo és l'assossec, la tranquil·litat i l'alegria, Joaquín és la potència i la valentia, anem, “un echao palante” i Luis, que es pot dir ell? Luis és el tot, és L'ESSÈNCIA.

No passa molt temps des del naixement d'aquesta bogeria juvenil a la primera actuació, tocant en baretos, revetlles, festes i algun que un altre petit concert que organitzaven. Així van aprendre i es van assentar.

En 1989 ja era un grup musical bastant compenetrat, molt unit i peculiar. La manca de grups musicals de baix pressupost impulsa al grup. Durant els següents anys sortien bastants bitlles. L'Essència sonava bé, la gent reaccionava bé amb el seu repertori i es va fer popular en el Raiguer.

Dissolució: Qui sap…. Pepe amb les idees molt clares, Joaquín amb un caràcter molt complicat, Tolo i Pedro molt neutrals i Luis molt popular, tots amics però molt diferents, la separació i dissolució no esta molt clara a dia d'avui.

Tornada: A principis de l'any 2015, tots els seus components es reuneixen com a bons amics, es prenen un cafè i torna la bogeria, la desgavellada idea de tornar. Pedro decideix no prendre part d'aquest nou projecte, però la resta de components segueixen endavant, creen una pàgina de Facebook, corre la veu, la gent comença a llançar els seus comentaris i d'alguna manera recolzen la idea i aquesta nova iniciativa. A dia d'avui les coses han canviat poc, són quatre amics molt units però al mateix temps molt diferents.

Pepe és cos i ment, Joaquin la potència, Tolo és l'assossec i Luis és L'ESSÈNCIA. Cadascun exerceix el seu treball en aquesta nova formació, molt compenetrats, compromesos i il·lusionats i, amb una gran maduresa musical.

El futur: Qui sap….. el futur sempre ho decideix el públic, ells són qui decideixen, L'Essència donarà tot quant té perquè la volta sigui reeixida.