SES BUBOTES

Després d'una bona recerca i molta feina als estudis i sales d'assaig ja tenim el millor booking per oferir-vos.
Tenim un gran repertori perquè gaudiu de les vostres celebracions en la millor música i companyia.

TREMOLA EVENTS & ESPECTACLES
gallery/pict3

Ses Bubotes és un conegut grup de Mallorca que es consolida amb temes propis i principals èxits als seus directes.

Ses Bubotes és un projecte que neix fa 8 anys. En un curt espai de temps s'ha convertit en un grup de referència als concerts d'estiu i a les revetlles de les illes Balears i península, fent de cada directe una autèntica festa. 
El darrer disc de Ses Bubotes, estrenat dia 21 d'Abril del 2018 es diu "Amb més força que mai". Un àlbum homenatge a sa societat mallorquina, expressant amb paraules de sa roqueta i amb ritmes molt atrevits que Mallorca és un paradís únic al món.en que han volgut participar amb l'Asociació Auba Mallorca.

Guitarres trepidants, lletres divertides, romanticisme canalla i numerables retrats del que volem que sigui el record d'una illa que cada estiu floreix i es converteix en el paradís.
Trobareu ingredients de tot tipus, tots de digestió amable i amb un somriure, us sorprendreu en totes i cadascuna de les cançons que ho formin. Busquem la complicitat parlant el mateix idioma amb què ens neix aquestes innumerables anècdotes que convertim en cançons i que ens identifiquen i expliquen la nostra història.